Sort Score
Result 10 results
Languages All
Labels All
Results 21 - 30 of 763 for

signature archive search

(0.04 sec)
  1. Search text in Microsoft OneNote sections | Gro...

    To Search a keyword in Microsoft OneNote sections Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects. For details, see Search Text. Here are the steps to Search a keyword in Microsoft OneNote section: Instantiate Parser object for the initial section; Call Search(String) method and obtain the collection of SearchResult objects; Iterate through the collection and get the position and text. Warning Search(String) method returns null value if Search isn’t supported for the section....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...notebooks / Search text in Microsoft OneNote sections Search text in...

    docs.groupdocs.com/parser/java/search-text-in-m...
  2. Search Text in HTML Documents | GroupDocs

    id: Search-text-in-html-documents url: parser/net/Search-text-in-html-documents title: Search text in HTML documents weight: 2 description: “To Search a keyword in HTML documents Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects.” keywords: Search a keyword, Search a keyword in HTML productName: GroupDocs.Parser for .NET hideChildren: False toc: true To Search a keyword in HTML documents Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects. For details, see Search Text....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...documents / Search Text in HTML Documents Search Text in HTML...

    docs.groupdocs.com/parser/net/developer-guide/a...
  3. Search results | GroupDocs

    This article describes the classes that represent Search results and shows how to work with them....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...GroupDocs.Search Product Family / GroupDocs.Search for .NET /...

    docs.groupdocs.com/search/net/search-results/
  4. Extract and Convert Archive Contents | GroupDocs

    Learn how to extract files from Archives (ZIP, RAR, 7z, TAR) and convert them to different formats using GroupDocs.Conversion for .NET....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...Convert Archive Contents Extract and Convert Archive Contents...

    docs.groupdocs.com/conversion/net/convert-conte...
  5. Search text in Microsoft Office Word documents ...

    To Search a keyword in Microsoft Office Word documents Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects. For details, see Search Text. Here are the steps to Search a keyword in Microsoft Office Word document: Instantiate Parser object for the initial document; Call Search(String) method and obtain the collection of SearchResult objects; Iterate through the collection and get the position and text. Warning Search(String) method returns null value if Search isn’t supported for the document....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...documents / Search text in Microsoft Office Word documents Search text...

    docs.groupdocs.com/parser/java/search-text-in-m...
  6. Search text in Microsoft Office Word documents ...

    This article explains that how to Search text from Microsoft Office Word (.doc, .docx) documents...Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...documents / Search text in Microsoft Office Word documents Search text...

    docs.groupdocs.com/parser/net/search-text-in-mi...
  7. Search text in Microsoft Office Excel spreadshe...

    This article explains that how to Search text from Microsoft Office Excel (.xls, .xlsx) spreadsheets....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...Office Excel spreadsheets / Search text in Microsoft Office Excel...

    docs.groupdocs.com/parser/net/search-text-in-mi...
  8. Search text in Microsoft Office PowerPoint pres...

    This article explains that how to Search text from Microsoft Office PowerPoint(.ppt, .pptx) presentations...Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...PowerPoint presentations / Search text in Microsoft Office PowerPoint...

    docs.groupdocs.com/parser/net/search-text-in-mi...
  9. Search text in Microsoft Office Excel spreadshe...

    To Search a keyword in Microsoft Office Excel spreadsheets Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects. For details, see Search Text. Here are the steps to Search a keyword in Microsoft Office Excel spreadsheet: Instantiate Parser object for the initial spreadsheet; Call Search(String) method and obtain the collection of SearchResult objects; Iterate through the collection and get the position and text. Warning Search(String) method returns null value if Search isn’t supported for the spreadsheet....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...Office Excel spreadsheets / Search text in Microsoft Office Excel...

    docs.groupdocs.com/parser/java/search-text-in-m...
  10. Search text in Microsoft Office PowerPoint pres...

    To Search a keyword in Microsoft Office PowerPoint presentations Search(String) method is used. This method returns the collection of SearchResult objects. For details, see Search Text. Here are the steps to Search a keyword in Microsoft Office PowerPoint presentation: Instantiate Parser object for the initial presentation; Call Search(String) method and obtain the collection of SearchResult objects; Iterate through the collection and get the position and text. Warning Search(String) method returns null value if Search isn’t supported for the presentation....Signature Product Solution GroupDocs.Search Product Solution...PowerPoint presentations / Search text in Microsoft Office PowerPoint...

    docs.groupdocs.com/parser/java/search-text-in-m...